CALL: 03 547 4666

Victory School Hall and Community Centre

Project Name:
Client: Victory School
Designer: Arthouse Architecture
Engineer:
Project Manager:
Contract Type:
Contract Sum:
Subcontractor Works:
Value:
Contract Period: 8 Months, 2008
Awards:

Victory School Hall and Community Centre

This multipurpose facility was built to cater for the school’s needs and act as a hub for the Victory area community – home to Nelson’s most diverse multicultural population.

The build is based around the main hall and is orientated so as to open up on to and create a boundary to the playground with curved ancillary arms reaching around the northern end creating a welcoming main foyer to the community. The ancillary arms each side of the main foyer contain a meeting room, four multipurpose offices, kitchen, a small community Medical Centre as well as toilets and storage rooms.